Villamos fogyasztásmérők

Ipari kéziterminálok

Távleolvasó modemek

Optikai fejek

Leolvasó, ellenőrző eszközök

GPS, GSM eszközök

Méréstechnikai kiegészítők, tartozékok

Termékeink kifejlesztésénél elsőrendű szempont volt, hogy azok együttműködjenek a mérőgyártók IEC előírások szerint kifejlesztett fogyasztásmérőivel. Ezek az eszközök többek között alkalmasak a mérők helyi, illetve távoli kiolvasására.
A helyi leolvasást segítik a vezetékes és vezeték nélküli optikai fejek, a távleolvasást pedig GSM vagy vezetékes modemekkel tesszük lehetővé.

Méréstechnikai alkalmazások

Szoftver alkalmazásaink a mérési adatok közeli vagy távoli kinyerését egyaránt alkalmassá teszik. Az adatok feldolgozás után a felhasználók számára könnyen értelmezhető, táblázatos vagy grafikonos formában jelennek meg.
Az ilyen módon rögzített adatok lehetőséget adnak vállalatirányítási rendszerek felé történő azonnali automatikus adatfeladásra.

Terepi munkavégzést támogató alkalmazások

Terepi munkavégzésre alkalmas, kézi terminálokra fejlesztett szoftveralkalmazásaink a helyszíni kézi, vagy optikai leolvasás mellett igény szerint támogatják a távoli adat le- illetve feltöltést is. Alkalmat adnak a munkaadónak arra, hogy On-line kapcsolaton keresztül újabb feladatokkal bízza meg a terepen dolgozó kollégákat, pedig azonnal megjelenítse az ügyfél vállalatirányítási rendszerében. Az adatok azonnal kiértékelhetők, számlázási rendszer felé feladhatók, így egy integrált munkafolyamat menedzselő rendszert alkotnak. Ezen alkalmazások lehetőséget teremtenek a hatékony munkaerő kihasználtságra, gépjárművekkel kapcsolatos költségek csökkentésére.
Az írásos formában történő adatrögzítésből fakadó tévedések jelen alkalmazásokkal kiküszöbölhetők, és lehetőséget adnak a gyors és hatékony munkavégzésre.

Cégünk termékei a mérő gyártók IEC rendszereihez igazodó megoldással készülnek.